Előfizetői tartalom

Rázós időszak jöhet a tőzsdéken

Portfolio
Az elmúlt hét során érezhetően nőtt a volatilitás a részvénypiacokon, a befektetőknek pedig érdemes arra készülni, hogy az idegesség tovább nő az előttünk álló hetekben - véli Mark Hulbert, a Hulbert Financial Digest alapítója. Véleményét arra alapozza, hogy a múltbeli adatok alapján októberben átlag feletti volatilitás figyelhető meg a részvénypiacokon - írja a Marketwatch.

Hullámvasútra fel! A múlt hét során érezhetően megnőtt a volatilitás a részvénypiacokon, az S&P 500 opciókba árazott volatilitást mérő VIX index csütörtökön több mint 30%-kal volt magasabban, mint ahol a megelőző hetet zárta. Azoknak, akik ezt követően nyugodtabb időszakot várnak a tőzsdéken, Mark Hulbert rossz hírekkel szolgál: meglátása szerint az október hónap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés