Előfizetői tartalom

Újabb gigavállalat jöhet létre

Portfolio
Hamarosan új nagyágyú jelenhet meg a globális műtrágyapiacon, ugyanis tárgyalások kezdődtek két meghatározó szereplő, a norvég Yara International és az amerikai CF Industries Holdings egyesüléséről. A két cég házasságából mindkét fél profitálhat, a norvégok végre megerősíthetik pozíciójukat Amerikában, míg a CF Industries kihasználhatja a Yara nemzetközi értékesítési hálózatát. A befektetők szemlátomást örülnek a hírnek.

Új műtrágya-gyártó nagyhatalom születhet A norvég Yara International és az amerikai CF Industries Holdings tárgyalásokat folyatat a két cég összeolvadásáról, a cél a világ legnagyobb nitrogén műtrágyagyártó vállalatának létrehozása. Az egyesülésnek köszönhetően ráadásul az egyik legnagyobb játékossá válnának a műtrágyapiacon. A két cég egyesülése esetén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés