Előfizetői tartalom

Ki az, aki nem örül az új iPhone-nak?

Portfolio
Az Apple új termékeinek érkezése a hét legfontosabb eseménye volt a technológia szektorban, de nem mindenki örült a hírnek. A zafírüvegeket gyártó GT Advanced részvényeseit például kifejezetten érzékenyen érintették a bejelentések. A vállalat papírjai valóságos szárnyalást mutattak idén, amikor mindenki arra számított, hogy zafírüvegből lehet az új iPhone kijelzője. De miután kiderült, hogy nem, a papírok hirtelen 20%-ot zuhantak néhány nap leforgása alatt.

Kapcsolódó cikkünk2014.09.0510 cég, amelynél sok múlik az Apple jövő heti bejelentésénItt az új iPhone! Kedden bemutatta az Apple a régóta várt okostelefonját és okosóráját, ami a hét legfontosabb eseménye volt a technológia szektorban. A felhasználók örültek, akik arra vártak, hogy mikor cserélhetik nagyobbra a készülékeiket, ezt azonban nem lehet elmondani például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés