Előfizetői tartalom

Csendes hét elé nézünk (Quaestor)

Portfolio
Kevés piacbefolyásoló makroadat várható ezen a héten. Szerdán érdemes figyelni az új-zélandi kamatdöntésre, csütörtökön Kínából inflációs adatokat közölnek. A tengerentúlon a két kiemelt makroadat, a kiskereskedelmi forgalom és a Michigani fogyasztói hangulatindex a hét utolsó napján fog megjelenni, az eurózóna legfrissebb ipari termelési adatait is pénteken ismerhetjük meg. Pénteken előbb az eurózóna pénzügyminiszerei vitatják meg az aktuális gazdasági helyzetet Milánóban, majd csatlakoznak nemcsak az uniós, de az ázsiai pénzügyminiszterek is, a globális kilátások áttekintéséhez. Szűkebb régiónkban az inflációs számokat figyeljük.

Újabb csúcsra emelkedtek az amerikai piacok a múlt hét folyamán, a befektetők a jelek szerint tovább siklanak minden rossz híren, a vásárlói kedvet semmi nem rontja el. A héten szinte semmilyen makrogazdasági adat nem lesz hatással a befektetők hangulatára, egyedül a pénteki kiskereskedelmi adatközlést érdemes kiemelni. Ugyanakkor vállalati fronton talán a hét legjobban várt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés