Előfizetői tartalom

Jöhet az újabb áremelés a kutakon

Portfolio
Bár az ukrán tűzszünet hírére enyhültek a geopolitikai kockázatok, és pénteken az amerikai gazdaságból gyenge munkaerőpiaci adat érkezett, a Brent árfolyama alig került lejjebb a héten. A forint ugyanakkor gyengült a dollárral szemben, ráadásul a benzin dolláros jegyzésárai emelkedtek, így hétfőn a MOL a benzin árának emeléséről dönthet, és előfordulhat, hogy a dízel is drágulni fog.

A 103 dolláros szint felett indította a hetet a Brent árfolyama, és bár péntek délután megszületett a megállapodás az ukrán tűzszünetről, sőt az amerikai versenyszféra foglalkoztatottsága jóval a várt alatt bővült, csupán a 102 dolláros szintig esett a kurzus.A benzin finomított dolláros termékára 1,1 százalékkal emelkedett a héten, míg a dízel dolláros jegyzésára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés