Előfizetői tartalom

Büntetik az RTL-t a magyar adó miatt

Portfolio
A működési környezetben bekövetkezett változások nemcsak az RTL operációját, hanem a társaság részvényeit is megviselik. Míg az európai média cégeket tömörítő szektorindex a tavaly év végi zárószintje közelében mozog, addig az RTL részvényeinek árfolyama mintegy 25 százalékot esett idén, sőt az elmúlt két hetet vizsgálva még látványosabb a lemaradás.

Leszakadt az RTL Rájár a rúd az elmúlt hetekben az RTL Groupra, mely a vállalat részvényeinek árfolyamában is tükröződik. Míg a társaság részvényei az év első két hónapjában szorosan együttmozogtak a Stoxx 600 Média szektorindexszel, addig az azt követő időszakban látványosan alulteljesítették a szegmens többi szereplőjét. A szektorindex értéke szinte alig mutat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés