Előfizetői tartalom

Hamarosan ismét munkába áll a MOL vezére

Portfolio
A nyári hónapokban szabadságolását tölti a MOL elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt, aki hamarosan ismét munkába állhat - közölte a Népszava érdeklődésére Szollár Domokos, a cég kommunikációs igazgatója. Hernádi hosszú szabadsága kapcsán olyan szóbeszéd is felröppent, hogy távozni készül a vezérigazgatói székből, ezt azonban a MOL cáfolta.

A MOL kommunikációs igazgatója elmondta, a MOL-nál a szabadságolások esetén a helyettesítések teljes mértékben tisztázottak, így a cég működése zavartalan. Megerősítette, a nyári hónapokban Hernádi Zsolt szabadságát tölti, és jelezte, hamarosan ismét munkába áll. Szollár Domokos cáfolta, hogy a hosszú szabadság esetleg az elnök-vezérigazgatói székből való távozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés