Előfizetői tartalom

Pörög a napelembiznisz

Portfolio
Rendkívül jól teljesített a világ harmadik legnagyobb napelemgyártója a második negyedévben. A Canadian Solar nemcsak a menedzsment legoptimistább várakozását teljesítette felül a szállítások tekintetében, de új rekordot is állított fel. Az elemzői várakozások tükrében szintén jól sikerült a negyedév, sőt a menedzsment a folyó negyedévvel kapcsolatban is optimista. A részvények közel negyedével drágultak a tegnapi kereskedésben.

Sorra teszik közzé a napelemgyártók a negyedéves gyorsjelentéseiket, tegnap a Canadian Solar számolt be az április-június közti időszakról. Az elemzői várakozások fényében kellemes meglepetést okozott a vállalat: a bevételek tekintetében 8, míg az egy részvényre jutó eredménysoron 64 százalékkal teljesítette felül a Reuters konszenzusát.A napelemek iránti növekvő keresletnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés