Előfizetői tartalom

Megint csak a benzinesek örülhetnek

Portfolio
Annak ellenére, hogy számos nyugtalanító hír érkezett a Közel-Keletről illetve a nyugati hatalmak és Oroszország között folytatódott az adok-kapok, a Brent árfolyama viszonylag stabil maradt. Ennek ellenére a finomított dolláros termékárak estek a héten. A forint gyengülése azonban mérsékelte a dolláros jegyzésárak esésének hazai autósok számára pozitív hatását, így a MOL hétfőn valószínűleg csupán a benzin árát mérsékli.

Nincs pánik a nyersolaj piacán Tovább fokozódtak a geopolitikai kockázatok, sőt már nemcsak az orosz-ukrán helyzet miatt aggódnak a piaci szereplők, miután több nyersolajban gazdag közel-keleti régiókból érkeztek nyugtalanító hírek. Többek között az alábbi tényezők miatt vált forróvá a helyzet: A kelet-ukrajnai események okán a nyugati hatalmak és Oroszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés