Előfizetői tartalom

Hamarosan nyugdíjba mész? - Ezt feltétlenül tudnod kell!

Portfolio
Valószínűleg mindenki abban reménykedik, hogy a nyugdíjban megfelelő életszínvonalat képes majd biztosítani magának és családjának, ehhez viszont számos feltételnek kell teljesülnie. A MarketWatch szakértője azt gyűjtötte össze 10 pontban, hogy mik azok a legszükségesebb teendők, amit a nyugdíjazást megelőző 5 évben jó, ha elvégzünk. Számtalan dologra kell ügyelnünk, kezdve a megtakarítások helyes befektetésétől az adózáson át egészen a szabadidőnk hasznos megtervezéséig. A fő cél, hogy a jövedelem nagyobb visszaesését minél kisebb áldozatokkal tudjuk átvészelni.

A nyugdíjba vonulás életünk egyik fontos pillanata, az életvitelünk gyökeresen megváltozik az aktív életszakaszunk lezárultával. Valószínűleg mindenki arra vágyik, hogy évtizedek munkájának, adó és járulékfizetésének, valamint megtakarításainak eredményeként a nyugdíjaskorra megfelelő életszínvonalat tudjon biztosítani. Kétségtelen, hogy az anyagi biztonság megteremtésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés