Előfizetői tartalom

Új kézben az Iveco

Portfolio
Az MB-Auto Holding budapesti székhellyel DanubeTruck Magyarország Kft. néven új leányvállalatot alapított. A társaság átveszi az Iveco Magyarország Kft-től annak kereskedelmi tevékenységét, tehát az importot és az értékesítést is. A változás következtében a meglévő Iveco márkakereskedők egy meghatározott körén keresztül a továbbiakban a Danube Truck értékesíti az Iveco márkájú haszongépjárműveket, nehéz és könnyű tehergépkocsikat illetve autóbuszokat Magyarországon. Az Iveco járművek szervizelését ezentúl a Pappas Auto budapesti, pécsi, szegedi és debreceni telephelyein, valamint szerződött partnereknél végzik.

"Az Iveco eddig maga végezte járműveinek értékesítését Magyarországon. Most az a döntés született, hogy a DanubeTruck révén egy kompetens partnert bízunk megát ezzel a tevékenységgel" - mondta az Iveco képviseletében Molnár Tamás. "Azt a célt tűztük ki, hogy a jelenlegi forgalmat és piaci részesedést jelentős mértékben megnöveljük. A könnyű tehergépkocsik piacán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés