Előfizetői tartalom

Ez repítheti tovább a tőzsdéket

Portfolio
Tegnap az Alcoa beszámolójával kezdetét vette az amerikai gyorsjelentési szezon, a társaság eredményei az elemzői várakozások fényében kedvező képet festettek. Vajon milyen következtetéseket vonhatunk le ebből az előttünk álló hetekre vonatkozóan? Vizsgálódásaink azt mutatják, hogy az Alcoa várt feletti, illetve attól elmaradó gyorsjelentését követően a részvénypiacok szignifikánsan eltérő teljesítményt mutattak a múltban, így a mostani, profit soron mutatkozó felülteljesítés az elkövetkező hetekre nézve pozitív üzenetet közvetíthet.

Milyen lett az Alcoa jelentése? Megnyitotta nem hivatalosan az Alcoa a második negyedéves jelentési szezont az Egyesült Államokban ma, amikor a piacok zárását követően közzétette számait. Az alumíniumgyártó cég kellemes meglepetéssel szolgált: bevétele a várt csökkenés helyett stagnált az előző év azonos időszakához viszonyítva. Egy részvényre jutó eredménye pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés