Előfizetői tartalom

Tényleg nagy dobás az Amazon okostelefonja?

Portfolio
Tegnap este bemutatta okostelefonját az Amazon.com, amiről már régóta pletykáltak a piaci szereplők. Ami a készülék tudását illeti, megfelel a felső kategóriás okostelefonoknak, a különlegessége a 3D-s megjelenítés. A célja minden bizonnyal nem az, hogy meghódítsa az okostelefonok piacát, inkább az e-kereskedelmi tevékenységét támogatná meg a készülékkel, hiszen könnyebb és egyszerűbb lesz vásárolni a telefon új szolgáltatásaival az Amazon oldalain, főleg ami a médiatartalmat illeti.

Nagy érdeklődéssel övezett eseményt tartott tegnap este az Amazon, aminek keretein belül bemutatta okostelefonját, amiről már régóta pletykáltak a piaci szereplők. A tudását és az árát illetően a készülék beleillik a jelenleg kapható felső kategóriás telefonok sorába: A Fire Phone jellemzői 4,7 colos, HD-felbontású kijelzővel rendelkezik. Egy négymagos, Qualcomm...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés