Előfizetői tartalom

Nyugtató bejelentés a MOL kurdisztáni partnerétől

Portfolio
Átmeneti megnyugvás látszik a MOL kurdisztáni partnerénél, a Gulf Keystone-nál, miután a társaság közzétette legfrissebb kitermelési riportját. A cég megerősítette, továbbra is elérhetőnek látják az idei évre előirányzott kitermelési szintet a Shaikan mezőn, aminek köszönhetően a részvények árfolyama 1% feletti pluszban tartózkodik.

A Gulf Keystone közlése szerint a Shaikan mezőn a kitermelés az év végére elérheti a napi 40 ezer hordót, összhangban a korábban adott prognózisokkal. A középtávú kitermelési várakozásokról a riportban nem esett szó, korábban napi 100 ezer hordós kitermelést jelzett előre a Gulf Keystone. Az első kitermelési létesítmény továbbra is stabil, 16 ezer hordó körüli napi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés