Előfizetői tartalom

Rég nem látott nyugalom a piacokon - Nagy baj lehet ebből

Portfolio
A héten sem maradtunk újabb történelmi csúcs nélkül a részvénypiacon, az S&P 500 értéke soha nem látott magasságba emelkedett, mellyel párhuzamosan az RSI indikátor értéke is feljebb került, egyelőre csak megközelítve a túlvettséget jelző szintet. Mindemellett az AAII által készített felmérés növekvő optimizmusról árulkodik, míg a VIX illetve annak európai párja, a Vstoxx tovább fokozódó nyugalmat jelez. Mindez pedig óvatosságra intheti a befektetőket.

Az amerikai részvénypiacon továbbra is jó a hangulat, az S&P 500 a szerdai kereskedésben újabb történelmi csúcsot ütött 1914,46 ponton igaz, zárásig 1910 pont alá süllyedt az index értéke. A jó részvénypiaci hangulatban a túlvettséget illetve túladottságot jelző RSI-indikátor értéke mintegy 6 ponttal került feljebb az előző héthez képest, így a túlvettséget jelentő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés