Előfizetői tartalom

Véget érhet a Linde szárnyalása

Portfolio
Szerdán a Linde grafikonját vizsgáltuk, a vállalat árfolyama hiába épített bázist hónapokig, az abból történő kitörés hamar behalt, ami a korábbi emelkedés végét jelentheti. Valamint ismét képbe került az Erste, azt követően, hogy a cég árfolyama letörte a korábban biztos támaszként funkcionáló 23 eurós szintet.

A Linde AG árfolyama egy több hónapos bázisból tört ki felfelé, az emelkedés azonban hamar behalt és az árfolyam réssel zuhant vissza a korábbi bázisba. A 155 euró környékén tapasztalható erőteljes elbizonytalanodás (a grafikonon megjelent egy nagy kanócos gyertya) és a behalt kitörés egyaránt arra utalhat, hogy ezeken a szinteken már megtörhet a Linde árfolyamának menetelése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés