Előfizetői tartalom

Karnyújtásnyira a Coca-Cola a történelmi csúcstól

Portfolio
A Vodafone ismét képbe került, a cég árfolyama ugyanis az elmúlt hetek esését követően technikailag fontos támaszhoz ért, és más jel is arra utal, hogy ha rövid időre is, de véget érhet a lejtmenet a cég piacán. A Coca-Cola pedig fontos ellenállás előtt torpant meg, amennyiben sikerül áttörnie könnyen történelmi csúcsra érhet a cég árfolyama.

A Coca-Cola fontos ellenállás előtt torpant, az árfolyam elérte a 41 dolláros szint környékét, ami korábban már többször megálljt parancsolt az erősödésnek. A további meneteléshez ennek a szintnek az áttörésére volna szükség, az árfolyam kitartóan tapad a szinthez és az RSI indikátor sem mutat már túlvett állapotot és az 50 napos mozgóátlag is alulról metszette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés