Előfizetői tartalom

Ezek a srácok nem viccelnek, tényleg pénzeső hullik

Portfolio
Ismét örömteli folyamatokat láthattunk a május 14-én zárult hét során, a fejlődő piaci részvény- és kötvényalapok esetében is tőkebeáramlás következett be az EPFR legfrissebb statisztikái szerint. Ráadásul utóbbi esetében ez volt zsinórban a hetedik hét, ami tőkebeáramlással zárult. A kedvező sorozatból Magyarország is profitált, a második negyedév vizsgált időszakáig 1,3 milliárd dollár ékezett a magyar kötvényalapokba.

Az EPFR Global friss adatai szerint a fejlődő piaci részvényalapokba a május 14-én zárult hét során 0,6 milliárd dollár friss tőke érkezett, míg egy hónappal korábban 0,7 milliárd dollárt vontak ki az alapokból a befektetők. Az elmúlt négy hétben lényegében csak szerény tőkemozgásokat láthattunk annak ellenére, hogy az MSCI EM index értéke folyamatosan növekedett.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés