Előfizetői tartalom

A Botox gyártása akkora buli, hogy 46 milliárd dollárért sem adják a céget

Portfolio
Elutasította az Allergan, a Botox gyártója a Valeant közelmúltban tett 46 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát - írja a Reuters. A mostani lépés nem meglepő, hiszen az Allergan a Valeant ajánlatát követően rögtön méregpirulát vetett be, ami egyértelmű jelzés volt arra vonatkozóan, hogy igyekszik kivédeni egy ellenséges felvásárlást.

A cég nem eladó Az Allergan, a Botox gyártója visszautasította a Valeant 46 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát. Ez a bejelentés aligha okozott meglepetést, ugyanis erre már a korábbi lépésekből számítani lehetett. A menedzsment indoklása szerint a Valeant által vizionált üzleti modell fenntarthatatlan és hosszú távon megakadályozná a cég növekedését. Előzmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés