Előfizetői tartalom

Ádáz küzdelem indulhat a Botox gyártójáért

Portfolio
Elutasíthatja az Allergan, a Botox gyártója a Valeant közelmúltban tett 46 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát, ezzel egy ellenséges felvásárlási csata veheti kezdetét - számolt be a Financial Times. Az Allergan a Valeant ajánlatát követően rögtön méregpirulát vetett be, ami egyértelmű jelzés arra vonatkozóan, hogy igyekszik kivédeni egy ellenséges felvásárlást.

A lap az ügyhöz közel álló, meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írja, az Allergan akár már hétfőn hivatalosan is visszautasíthatja a Valeant 46 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát. Az említett források szerint a társaság elsősorban azért léphet vissza, mert attól tart, hogy a Valeant visszafogja majd a kutatás-fejlesztési tevékenységet. Amennyiben valóban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés