Előfizetői tartalom

Megint mindenkit meglepett Amerika legnagyobb napenergia cége

Portfolio
A First Solar a keddi piaczárás után tette közzé az első negyedéves gyorsjelentését. A vállalat több jó hírrel is szolgált, ugyanis jóval a várt feletti profitról számolt be, ráadásul a menedzsment felfele módosította a 2014-es eredményvárakozását. A részvények árfolyama a zárás utáni kereskedésben több mint 4 százalékkal emelkedett.

Jó negyedévet zárt a First Solar A First Solar árbevétel és a nettó eredmény soron is kellemes meglepetést okozott: míg árbevétel soron 13 százalékkal, a nettó eredmény soron 96 százalékkal teljesítette felül az elemzői konszenzust.Nemcsak az elemzői konszenzus, hanem bázisidőszakhoz képest is jó negyedévet zárt a First Solar. A társaság 950 millió dolláros bevétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés