Előfizetői tartalom

A régióban terjeszkedik a MOL

Portfolio
A MOL bejelentette, hogy szerződéseket kötött az Enivel annak csehországi,szlovákiai és romániai leányvállalatainak megvásárlásáról, beleértve a jelenleg Agip márkanév alatt működő 208 benzinkútból álló kiskereskedelmi hálózatot. Az ügylet szintén magában foglalja az eni nagykereskedelmi érdekeltségeinek átvételét Csehországban, Szlovákiában és Romániában. A MOL szintén megállapodást írt alá az Eni Ceska Rafinerska részesedésének megvásárlására, erre azonban az Unipetrolnak elővásárlási joga van.

Így bővül a MOL A MOL véleménye szerint a vásárolt töltőállomások jelentősen hozzájárulnak a piaci pozíciójának megerősítéséhez. A hálózatok integrációjával a MOL-csoport célja további kis-és nagykereskedelmi szinergiák elérése, valamint a költségek optimalizálása. A Csehországban megszerzett 125 új benzinkútnak köszönhetően a MOL kiskereskedelmi piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés