Előfizetői tartalom

Már csak ez hiányzott: féléves széria szakadt meg

Portfolio
Több tekintetben is rosszul sikerült az előző hónap a hazai részvénypiacon. Egyrészt esett a BUX, másrészt szeptember óta először csökkent éves alapon a hazai piac forgalma. A brókercégek versenyében a már lassan szokásosnak nevezhető sorrend az előző hónapban sem változott, az élen a Concorde zárt, majd az Erste következik.

A kínai növekedéssel illetve az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatban érkező hírekre továbbra is érzékenyek a piacok, ez pedig az indexek teljesítményén is meglátszik. A tavalyi ralinak nyoma veszett a fejlett piacokról, és a BUX is gyengén teljesít, a vezető hazai index az előző hónapban fél százalékkal került lejjebb.Nemcsak a BUX esett az előző hónapban, hanem az azonnali...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés