Előfizetői tartalom

A GE nyeri az Alstomért folytatott harcot

Portfolio
Elfogadja a francia ipari konglomerátum, az Alstom a GE ajánlatát, az amerikai cég 12 milliárd dollárért vásárolhatja meg az energiaipari üzletágát - írja a The Wall Street Journal. A CNBC-nek a francia vállalat csak annyival kommentálta a híreket, hogy fontolgatja az ajánlatot. A hírre mindenesetre az Alstom árfolyama 9%-os pluszban tartózkodik jelenleg.

Még ma bejelentheti a francia Alstom, hogy elfogadja a GE ajánlatát, amely 12 milliárd dollárért vásárolná fel az ipari konglomerátum energiaipari üzletágát - írja a The Wall Street Journal az ügyhöz közel álló forrásokra hivatkozva. A divízió turbinákat és energia-átviteli rendszereket gyárt. A hírek szerint a GE mellett a Siemens is harcba szállt a részlegért. A CNBC-nek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés