Előfizetői tartalom

Veszteséget jelentett az Alcoa (2.)

Portfolio
A keddi piaczárást követően közzétette a negyedéves eredményeit az Alcoa, így nem hivatalosan elkezdődött a tengerentúlon az első negyedéves gyorsjelentési szezon. Az Alcoa bár csökkenő bevételről és egyszeri tételek nélküli profitról számolt be, utóbbi felülteljesítette az elemzők várakozását, ráadásul a menedzsment is optimista várakozást fogalmazott meg. A részvények árfolyama több mint 2 százalékkal emelkedett a zárás utáni kereskedésben.

Az Alcoa kedden a New York-i tőzsdék zárását követően tette közzé az első negyedéves gyorsjelentését. A társaság 5,45 milliárd dolláros árbevétel mellett 9 centes egyszeri tételek nélküli egy részvényre jutó nyereségről számolt be, így előbbi esetében közel 2 százalékkal elmaradt, míg az utóbbinál 80 százalékkal felülteljesítette a Reuters elemzői konszenzusát.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés