Előfizetői tartalom

"Vésztárgyalásokról" beszél az ukrán kormányfő - Hazánk is érintett

Portfolio
Vésztárgyalásokat kezdeményezett nyugati szomszédjaival Ukrajna, hogy egy esetleges gázellátási zavar esetén nyugatról tudja pótolni az orosz földgázimport kiesését. Kijev azután kényszerült erre a lépésre, hogy Moszkva az elmúlt két napban két alkalommal is emelte az Ukrajnának szánt földgáz árát - számol be a Reuters.

Az ukrán miniszterelnök jelezte, hogy vésztárgyalásokat kezdett az európai országokkal arra az esetre, ha Oroszország leállítaná az Ukrajnának szánt gázszállításokat. Jacenyuk azután jelezte, hogy egyre sürgetőbb megfizethető gázforrásokat találni országa számára, hogy Moszkva az elmúlt két napban két alkalommal is megemelte az ukrán gázárat, közel a duplájára növelve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés