Előfizetői tartalom

Csúnyán elbántak az amerikai részvénypiacokkal

Portfolio
Az amerikai részvényindexek kivétel nélkül estek azt követően, hogy csalódást okoztak a márciusi munkaerő-piaci adatok. A befektetők első körben még örültek a rossz számoknak, ugyanis Janet Yellen hétfői beszéde nyomán arra gondolhattak, hogy a Fed ezek tükrében elnyújthatja majd az eszközvásárlási programjának kivezetését. Az optimista hangulat azonban hamar elillant, a legnagyobb eladói nyomás a technológiai szektor részvényeire nehezedett, a Nasdaq indexének az értéke több mint 2,5 százalékot zuhant.

2014. április 04. 22:03 Megosztás A Nasdaq kapta a legnagyobb pofont Nem sikerült szépítenie az amerikai részvényindexeknek pénteken, azt követően, hogy a vártnál gyengébb munkaerő-piaci adatok kerültek publikálásra. A legnagyobb eladói nyomás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés