Előfizetői tartalom

Zuhanással kezdte tőzsdei pályafutását a Candy Crush gyártója

Portfolio
A megcélzott ársáv közepén, 22,5 dolláron keltek el a népszerű okostelefonos játék fejlesztője, a King Digital Entertainment részvényei az elsődleges részvénykibocsátás során. A kereskedés szerdán indult a társaság papírjaival a New York-i tőzsdén, az első nap azonban meglehetősen rosszul sikerült, az árfolyam több mint 11 százalékot zuhant.

08:35 A részvények egész nap rosszul teljesítettek, és végül az árfolyam a napi 21,39 dolláros csúcspontjához képest több mint 11 százalékot zuhant. A félresikerült IPO miatti aggodalom a többi technológiai társaságra is rossz hatással volt, a befektetők ráébredtek, hogy számos esetben már túlárazottak a részvények.14:54 Megindult a kereskedés a részvényekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés