Előfizetői tartalom

Ne szállj szembe Buffett-tel! - Könnyen pórul járhatsz

Portfolio
A befektetők közül vélhetően eddig is szorosan követték Warren Buffett tőzsdei ügyleteit, ami nem meglepő, kutatások ugyanis bebizonyították, hogy az idők során tekintélyes többlethozamot tudott felmutatni a guru - hangsúlyozza Mark Hulbert, a Marketwatch publicistája legutóbbi cikkében. Ezek alapján a befektetőknek nem tanácsos Buffett ellen fogadni.

A befektetési szakmában igen nagy tekintélynek örvend Warren Buffett, azok pedig, akik a részvénypiacon ellene fogadnak, jó eséllyel rosszul járnak. Ezt tudományos vizsgálatok is alátámasztják. Hulbert a National Bureau of Economic Research által tavaly novemberben publikált tanulmányt idézi fel, mely a Buffett's Alpha nevet viseli, elkészítésében pedig neves pénzügyi akadémikusok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés