Előfizetői tartalom

Földbe csapódott a maláj légitársaság

Portfolio
Hatalmas zuhanást szenvedtek el a ma reggeli kereskedésben a maláj tőzsdén a Malaysian Airlines Systems részvényei azt követően, hogy a hétvégén rejtélyes módon eltűnt az egyik repülőgépe. A papírok közel 20%-os zuhanással indították a napot, történelmi mélypontra estek, de a maláj repülőtér üzemeltetőjét is magával rántották az események.

Rejtélyes gépeltűnés A hétvége folyamán rejtélyes módon eltűnt a Malaysian Airlines Systems egyik Boeing 777-es repülőgépe, a fedélzetén 239 utassal. Kevesebb mint egy órával azt követően, hogy Kuala Lumpurból felszállt a repülőgép és Peking felé vette az irányt, eltűnt a radarokról és sem jelet nem adott azóta magáról, sem roncsokat nem talált még senki. Itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés