Előfizetői tartalom

Közel lehet a megállapodás a MOL-INA-ügyben

Portfolio
Az utóbbi napokban érdekes fejlemények érkeztek a MOL-INA-ügyben, ezek között Hernádi Zsoltnak az Interpol körözési listájáról való lekerülése, valamint az oroszok esetleges horvátországi bevásárlásának feltételezhető meghiúsulása a legfontosabb. Mindezek alapján úgy véljük, hogy most ismét valószínűbbé vált az INA megtartása, mint forgatókönyv, ami megítélésünk szerint egyébként részvényesi szempontból pozitív lenne, az INA gázüzletágának legutóbbi átalakításával együtt is. Az INA sorsáról való döntés vélhetően közel van már.

Korábbi cikkünkben még arról írtunk, hogy megnövekedett a valószínűsége a MOL részéről a horvátokkal való szakításnak, a közelmúltban ugyanis horvát oldalról egy határozottabb kommunikációs fordulatnak lehettünk szemtanúi, egyértelműen jelezték ugyanis, hogy szívesen látnának egy orosz befektetőt az INA tulajdonosi struktúrájában.Kapcsolódó cikkünk2014.02.11Egyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés