Előfizetői tartalom

Az OTP-t is megviselték az ukrán események

Portfolio
Újabb amerikai makroadatok illetve az ukrán fejlemények tartották lázban a piaci szereplőket a héten. Bár az amerikai statisztikák vegyesre sikerültek az indexek jól teljesítettek, az S&P 500 ráadásul új történelmi csúcsra emelkedett. A tengerentúli benchmarkok ralija ellenére az európai tőzsdemutatók erőtlenek voltak, a hazai piac ráadásul a nyugat-európai társait is látványosan alulteljesítette.

USA A héten ismét a makrogazdasági adatok valamint az ukrajnai események voltak a befektetők figyelmének középpontjában. Az Egyesült Államokban a héten tették közzé a decemberi S&P Case-Shiller lakásárstatisztikát illetve az újalkás-értékesítések januári alakulását is, melyek egyaránt felülteljesítették az elemzők várakozását. A kedden publikált februári Conference...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés