Előfizetői tartalom

Nagyot hajráztak a magyar részvények

Portfolio
A vezető nyugati indexek a tegnapi záróértékeik közelében tartózkodnak azt követően, hogy sem az eurózónás inflációban, sem a munkanélküliségi rátában nem volt változás. Továbbá az amerikai kereskedelmi tárca lefelé módosította a tavalyi negyedik negyedéves GDP-adatot. Ugyanakkor a magyar piacra az ukrajnai események most sokkal nagyobb hatással voltak, így részben az onnan érkező kedvező híreknek köszönhetően erősödött a BUX pénteken. Továbbá a hóvégi záróárbeállítások és a vélhetően szerény mértékű MSCI Magyarország index átsúlyozása is az emelkedés irányába hatottak.

2014. február 28. 17:32 Megosztás A régió élén a magyar tőzsde Jól teljesített a magyar tőzsde pénteken, a BUX értéke 2,1 százalékot erősödött azt követően, hogy kedvező hírek érkeztek Ukrajnából. Továbbá a hóvégi záróárbeállítások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés