Előfizetői tartalom

Van képe hozzá - Ford Transit 2014

Hámor Iván
A Ford lassan végére ér teljes - európai - haszonjármű palettája megújításának. Legutoljára a Transit - a klasszikus, igazi Transit - lépett színre, és már csak a legkisebb, Courier van hátra. Gazdaságosság, hatékonyság, tartósság, nagyobb raktér és intelligens raktéri megoldások jellemzik a "heavy duty" változatban akár 4,7 tonnás autót.

A vállalat új, globális padlólemezére - alvázára - épülő vadonatúj Transit a sikeres Transit Custom mellett, felett jelenik meg az európai kínálatban. A Ford idén ünnepelte, hogy az ikonikus modell 1965-os bemutatása óta nemrégiben már a hétmilliomodik Transit névvel fémjelzett jármű is legördült a gyártósorról. Ez a szám gyorsan fog tovább emelkedni, ugyanis az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés