Előfizetői tartalom

Veszteséges volt a Crocs, mégis raliztak a részvények

Portfolio
A Crocs tegnap közzétett negyedik negyedéves gyorsjelentésében árbevétel és nettó eredmény soron is felülteljesítette az elemzők várakozását igaz, az egy évvel ezelőtti negyedik negyedévi nyereséghez képest veszteséget jelentett. A várt feletti számoknak örültek a befektetők, a részvények árfolyama több mint 5 százalékkal emelkedett tegnap.

Tegnap tette közzé a Crocs a negyedik negyedéves gyorsjelentését. A vállalat az október-decemberi időszakban árbevétel és nettó eredmény soron is jobbat jelentett, mint amire az elemzők számítottak, rendre 4 és 9 százalékkal teljesítette felül a szakértők prognózisát.Az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest a bevételek 2 százalékkal 229 millió dollárra emelkedtek. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés