Előfizetői tartalom

Zsákolja az Apple részvényeit a milliárdos befektető

Portfolio
Tovább vette a negyedik negyedévben a milliárdos befektető, Carl Icahn az Apple részvényeit - derül ki az amerikai pénzügyi felügyelet által közzétett közleményből. A befektetési guru, aki az elmúlt hónapokban folyamatosan nyomást gyakorolt az Apple menedzsmentjére, hogy bővítse ki több tízmilliárd dollárral a saját részvény vásárlási programját, 0,5%-os részesedéssel rendelkezik a cégben.

A híresen aktív befektető, Carl Icahn a negyedik negyedévben folytatta az Apple részvényeinek vásárlását. Decemberben 4,7 millió darab Apple-részvénnyel rendelkezett, ami közel 0,5%-os részesedésnek felel meg és a jelenlegi árfolyammal számolva 2,5 milliárd dollárnyi értéket képvisel. Szeptember végén még 3,9 millió darab részvénye volt, az akkori portfolió-jelentése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés