Előfizetői tartalom

Ezzel kereshetsz heteken belül 20 százalékot

Portfolio
Mintegy 20 százalékos ralit vár a JP Morgan a kínai részvénypiacon, miután az elemzőház a kínai növekedés stabilizálódására számít, és a kínai részvények értékeltsége több mint 5 éves mélypontra esett, ráadásul a historikus átlagtól is lényegesen elmarad. A JP Morgan szerint az egészségügyben, a tiszta energiában érdekelt cégeket és a banki papírokat érdemes vásárolni -írja a Bloomberg.

Mintegy 20 százalékos rali jöhet a kínai részvénypiacon a következő hetekben, ha a gazdaságból érkező adatok a stabilizálódás jeleit mutatják és az értékeltség emelkedik a historikus mélypontjáról - véli a JP Morgan. "A szezonalitás és a rekord alacsony értékeltség alapján kínai részvények vételét javasoljuk. 15-20 százalék közötti emelkedésre számítunk a soron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés