Előfizetői tartalom

Mit kell tenni a pánik után? - A nagybank megmondja

Portfolio
Az elmúlt hetekben az európai tőzsdék 5 százalék körüli esést szenvedtek el, a Citigroup stratégái ennek ellenére úgy vélik, hogy a befektetőknek nem szabad pánikba esniük, éppen ellenkezőleg, az esésben érdemes európai részvényeket vásárolni. Az Citi elemzői szerint a legjobb lehetőséget a bank-, a biztosítási és az autószektor kínálja jelenleg Európában.

A visszateszt = Újabb vételi lehetőség Sokat változott a globális tőkepiac az elmúlt hetekben, különösen a feltörekvő régió országai tapasztalhatták, hogy új korszak jött el. A változásban jelentős szerepet játszik a nagy jegybankok pénznyomdájának a visszafogása, a kínai gazdaság várható lassulása (illetve az ettől való félelem), a külső egyensúlyi problémák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés