Előfizetői tartalom

Helyreállt a rend - Nincs miért aggódni?

Portfolio
Lassan a végéhez közeledik az az időszak, amikor az amerikai cégek közzéteszik negyedik negyedéves eredményeiket. Az elején még úgy tűnt, hogy rég nem látott gyenge hónapokat zártak a vállalatok, mostanra azonban fordult a kocka. A cégek többsége a bevétel és az eredmény szintjén is a várakozásoknál jobb számokat közölt.

Gyengén indult a szezon A gyorsjelentési szezon elején még úgy tűnt, hogy olyan gyenge negyedévet zártak az amerikai vállalatok, amire rég nem volt példa. Mostanra viszont, ahogy egyre több negyedéves gyorsjelentés látott napvilágot, fordult a kocka. Végül többségében pozitív meglepetéseket tudtak okozni a cégek a profit tekintetében.Kapcsolódó cikkünk2014.01.22Régen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés