Előfizetői tartalom

Nagyot kaszált a Walt Disney a Jégvarázson és a Thoron

Portfolio
Kellemes meglepetéssel szolgált a Walt Disney, ugyanis a társaság negyedéves gyorsjelentésében bevétel és nettó eredmény soron is jobbat jelentett a vártnál. Szintén örömre adhat okot, hogy a divíziók mindegyike emelkedő bevételről és üzemi nyereségről számolt be. Az egyik legnagyobb növekedést a filmipari részleg nyújtotta, miután a Jégvarázs és a Thor: Sötét világ című filmek is nagy sikert arattak. A részvények a jó negyedéves számokat több mint 3 százalékos emelkedéssel honorálták a zárás utáni kereskedésben.

A szerdai zárást követő kereskedésben tette közzé a Walt Disney az első pénzügyi negyedévére vonatkozó gyorsjelentését, melyben a vállalat bevétel és EPS soron rendre 0,4 illetve 12 százalékkal teljesítette felül az elemzői konszenzust.A társaság a 2012-es negyedik negyedévhez képest is jól teljesített: a bevételek 9 százalékkal 12,3 milliárd dollárra, míg az egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés