Előfizetői tartalom

Bejeleztek az indikátorok, újabb rali jöhet

Portfolio
Az S&P 500 index a január közepi történelmi csúcs óta esik, a 100 pontos zuhanást követően viszont olyan szinthez érkezett, ahonnan inkább egy fordulat jöhet. Az általunk vizsgált szentiment indikátorok között is találunk olyat melyek ugyan nem extrémnek nem mondható szinten, de több havi mélyponton járnak, vagyis hangulati alapon már kevés tere lehet a tőzsdei esésnek.

Bár a csúcsról több mint 5%-ot esett az S&P 500 árfolyama, nem kizárt, hogy ennyi volt az esés. Az index ugyanis az emelkedő trendvonalon és egy korábbi támaszon hagyott fordulós jelet, miközben az RSI indikátor a túladott zónából fordult, ami szintén az esés végét jelölheti ki.Az AAII által készített felmérés, mely a szervezet oldalára regisztráltak bullish, bearish...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés