Előfizetői tartalom

Nem kell az INA miatt aggódni, vonzó szinten a MOL

Portfolio
Januárban újból a Fed lassuló eszközvásárlásai illetve a feltörekvő piacok miatt aggódtak a befektetők, ami miatt a fejlett indexek gyengén teljesítettek. A hónap második felére jellemző nemzetközi pesszimista hangulat ellenére a BUX emelkedett. Bár rövid távon a megkérdezett alapkezelők többsége nem számít jelentős elmozdulásra, hosszabb távon viszont legalább 5 százalékos erősödést valószínűsítenek. A profik kedvence csakúgy mint az előző felmérésben most is a MOL volt annak ellenére, hogy az INA helyzetét továbbra is rengeteg kérdés övezi.

A felmérésben részt vevő alapkezelők: Aegon, Allianz, Buda-Cash, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Generali, ING, K&H, OTP, Pioneer, Plotinus, Quaestor, Raiffeisen. Januárban nem találták a tavalyi formájukat a részvénypiacok, miután a Fed a decemberi és a januári ülésén is csökkentette az eszközvásárlások volumenét, sőt kiújultak a feltörekvő piaci aggodalmak. Többek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés