Előfizetői tartalom

Miért szerettek bele hirtelen a MOL-ba?

Portfolio
A hazai alapkezelők körében végzett legutóbbi felmérésünk alapján a kedvenc részvény a nagypapírok közül a MOL, ami talán meglepőnek tűnhet, tekintve az INA körüli kockázatokat. A profik az optimizmust alapvetően a részvények elmúlt időszakban látott jelentős esésével, a CEZ-hírekre való érdemi pozitív reakció elmaradásával, a kitermelésben várható fordulattal, valamint azzal magyarázzák, hogy várhatóan nem kell majd eladni az INA-t.

A legfrissebb, hazai alapkezelők körében végzett felmérésünk többek között arra mutatott rá, hogy a legkedveltebb blue chip jelenleg a magyar piacon a MOL, melyet 5 szakértő jelölt meg kedvencként. Legutóbb 2012 nyarán voltak ennyire optimisták a hazai olajtársaság kapcsán a profik.Kapcsolódó cikkünk2014.02.05Nem kell az INA miatt aggódni, vonzó szinten a MOLElsőre meglepőnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés