Előfizetői tartalom

Közel három éve nem láttunk ilyet

Portfolio
Januárban megtört a meghatározó nemzetközi indexek lendülete ennek ellenére, a BUX 2,1 százalékkal került feljebb. Bár a vezető hazai index értéke emelkedett, a hazai piac azonnali forgalma az előző év azonos időszakához képest stagnált. A hosszabb távú folyamatokat szemléltető 12 havi mutató értéke viszont emelkedett, megszakítva egy közel 3 éve tartó csökkenő szériát. A legnagyobb forgalmat bonyolító brókercég immár 5. hónapja a Concorde.

Januárban nem találták a tavalyi formájukat a részvénypiacok, miután a Fed a decemberi és a januári ülésén is csökkentette az eszközvásárlások volumenét, sőt kiújultak a feltörekvő piaci aggodalmak. Többek között a török, az ukrán és a thaiföldi politikai helyzet is bizonytalanságban tartotta a piaci szereplőket. Mindezek fényében a meghatározó fejlett piaci részvényindexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés