FONTOS Másodszor is elkérte Nagy Márton a bankok 1300 milliárdját, de úgy néz ki, megint nem fogja megkapni
 
Előfizetői tartalom

Tankönyvbe illő mozgások a tőzsdén

Portfolio
Az elmúlt napokban masszív esés bontakozott ki a tőzsdéken, az idei évet tekintve a Dow Jones index már 4%-os leértékelődést mutat. A befektetőknek azonban a múltbeli tapasztalatok alapján nem feltétlen kell aggódni, a december-január közti időszakot tekintve ugyanis a mostani részvénypiaci teljesítmény teljesen hasonló ahhoz, mint amit az elmúlt 20 évben megfigyelhettünk.

A tavalyi évi erős részvénypiaci emelkedést követően az idei évben láthatóan óvatosabbak lettek a befektetők, sőt, bizonyos eszközökben az elmúlt napokban már jelentős eladói hullám bontakozott ki. Igazán komoly, a globális pénzügyi rendszerre, illetve gazdaságra kiterjedő problémáról nincs szó, ugyanakkor néhány kisebb horderejű esemény is láthatóan képes kockázatkerülésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés