Előfizetői tartalom

A feltörekvő piaci aggodalmak elintézték az OTP-t

Portfolio
Bár viszonylag üres volt a heti makronaptár, a befektetők mégis igen izgalmas hetet tudhatnak maguk mögött, miután újra felerősödtek a feltörekvő piaci aggodalmak. Többek között a török, a thaiföldi és az ukrán fejlemények miatt eladói hullám söpört végig számos feltörekvő piaci devizán, sőt a pesszimista hangulat a részvénypiacokra is átterjedt. A BUX is együtt haladt a nyugati társaival, így a vezető hazai index is gyengén teljesített, ami főként az OTP esésének tudható be.

A hét elején a makronaptárt tekintve viszonylag nyugodt hétre számíthattak a piaci szereplők, azonban a feltörekvő piaci aggodalmak újbóli felerősödése miatt izgalmas hetet tudhatnak a hátuk mögött. Lássuk mire figyeltek a héten a befektetők! USA A heti amerikai makronaptár meglehetősen üres volt, az elős adatok érkezéséig egészen csütörtökig kellett várnia a befektetőknek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés