Előfizetői tartalom

Meglepő: nem mozdulnak a részvények a jelentésekre

Portfolio
Több mint 120 cég jelentett már a tengerentúlon, az eredmény beszámolókra adott árfolyam reakció azonban meglepő: a gyorsjelentés napján átlagban 0,01%-os csökkenést produkáltak az adott részvények. A legjobb eredményeket az energia és a gyógyszerszektorban láthatjuk, itt a jelentés napján több mint 1%-ot drágultak átlagban az árfolyamok.

Javában tart már a gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, eddig több mint 120 vállalat tette közzé eredmény beszámolóját, melyre azonban a közzététel napján lényegében nem reagáltak az árfolyamok, legalábbis ez derül ki a Bespoke Invest vizsgálódásaiból. Az alábbi grafikonon látható, hogy átlagban a jelentő cégek a gyorsjelentés napján 0,01%-os csökkenést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés