Előfizetői tartalom

Újra nyitnak az amerikai börzék - Feléledhet az arany

Portfolio
Miután nem voltak tegnap fontos adatok és az amerikai piacok is zárva tartottak az arany piacán nyugodt volt a kereskedés. Egyelőre kedd reggel is szűk sávban oldalazik a sárga nemesfém árfolyama. Iránymutatást jelentős meglepetés esetén esetleg a délelőtt érkező ZEW gazdasági hangulatindex adhat, illetve a hosszú hétvégéről visszatérő amerikai befektetők is hozhatnak meglepetést.

Martin Luther King emléknapja miatt tegnap zárva voltak az amerikai börzék, és a makronaptár is üres volt, így kissé unalmas volt a kereskedés az arany piacán. Bár a mai kereskedés is nyugodtan indult, a délelőtt érkező ZEW gazdasági hangulatindexre érdemes lehet figyelni. Az elemzők szerint a mutató értéke januárban 63,7 pontra emelkedhet a korábbi 62 pontot követően. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés