Előfizetői tartalom

Most a bankoknak ment neki a Tesla-vezér

Portfolio
Már az az ötlet is innovatív volt, mellyel létrehozta napjaink egyik leginkább nagyra tartott vállalkozója a napenergia-rendszerek lízingelésével foglalkozó SolarCityt. A Tesla atyjaként is ismert Elon Musk cége tegnap újabb meglepő lépéssel állt elő. Egy online saját rendszert terveznek bevezetni, mellyel azok is részesedhetnek a napenergiapiaci forradalomból, akik nem akarnak kifejezetten napelemeket telepíteni házaikra - írja a CNN.

Újabb innovatív ötlettel állt elő a SolarCity, mely ezúttal azokat vette célba, akik nem akarnak napelempaneleket telepíteni házaikra. Az Elon Muskhoz köthető cég szerdán jelentette be, hogy olyan online rendszert fejleszt, melyen keresztül közvetlenül magánszemélyektől (kisbefektetők) szerezne forrást, kikerülve a nagy Wall Street-i tanácsadócégeket. A vállalat tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés