Előfizetői tartalom

Komoly növekedést akar elérni a MOL a kitermelésben

Portfolio
Az idei évre napi 103 ezer hordós kitermelés elérése a cél - fogalmazott a MOL nemrégiben kinevezett upstream-vezetője, Alexander Dodds a Reutersnek adott interjújában. Dodds a MOL-INA-ügyről nem beszélt, a közelmúltben megindult kurdisztáni olajexport kapcsán viszont elmondta, ez kedvez a MOL-nak. Az Akri-Bijeel blokkban a kitermelés 2015-ben indulhat meg.

A MOL éves szinten mintegy 1 milliárd dollárt kíván beruházni a kutatás-termelési szegmensben, hogy jelentős növekedést érjen el ezen a területen - közölte a társaság upstream üzletágának nemrégiben kinevezett új vezetője, Alexander Dodds (ezt korábban a szakértő a Portfolio.hu-nak adott interjújában is jelezte).Kapcsolódó cikkünk2013.07.31Olajipari nagyágyú a MOL-nál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés